Будь в тренді! Забудь про шпалери на стінах!

Будь в тренді! Забудь про шпалери на стінах!

Настає час, коли зміни так і просяться в наше життя. І ми починаємо створювати зміни у всьому! А що робити, якщо і домашня обстановка повністю набридла, але робити повноцінний ремонт не доцільно. І тут в хід йдуть і перестановки, і придбання нових кімнатних рослин, покупка нових штор і багато іншого. Але такі рішення швидко набридають і все повертається на свої місця. Так як же не настільки затратно і зі смаком змінити інтер'єр будинку? Відмінним рішенням буде замінити звичні докучливі шпалери і пофарбувати стіни фарбою! Це сміливе рішення з кожним роком все сильніше набирає популярність! Дизайнери придумують креативні інтер'єри, а часом люди і без професіоналів розфарбовують свої стіни за власним дизайном! Ви можете зобразити улюбленого мульт-героя дитини, всілякі орнаменти або звичайне однотонне покриття стіни улюбленого кольору - прекрасний спосіб самовираження! Для любителів частих змін це ідеальне рішення, колір легко можна змінити на новий. Забруднень і плям можна не боятися, адже мити стіни можна безліч разів!  Не пропустіть момент і ретельно вивчіть фарбу, яку купуєте! До фарбування стін потрібно добре підготуватися, слід придбати валики, лоток для фарби, малярні кисті, шпателі і багато іншого. Кращі будматеріали купити онлайн можна з легкістю в інтернет магазині ФОРФІКС!

Яку фарбу варто вибрати?

Давайте розберемося, що краще підійде для кожної кімнати і допоможемо визначитися з кольором.

 

1 . Ванна кімната. Існує міф, про те, що на стінах, покритих фарбою швидше виникає грибок. Вам слід забути про це! Совре менниє фарби запобігають появі грибка на стінах, та й взагалі він виникає через недостатню вентиляцію. Латексна і силіконова фарба буде відмінним вибором, вона відштовхує воду. При виборі кольору потрібно пам'ятати, що матова фарба маскує дефекти, а глянсова може акцентувати увагу на дрібних недоліках стін. 

2. Кухня. Прекрасним рішенням буде пофарбувати кухню водоемульсійною фарбою! При готуванні, що потрапили на стіну плями, дуже легко буде прибрати звичайною ганчіркою.  Пофарбувати приміщення цієї фарбою можна без професіоналів, поверхня забарвлюється рівно і відмінно лягає на будь-яку поверхню.  Колір слід підібрати грамотно! Червоний в інтер'єрі підвищує апетит, але може викликати дискомфорт при довгому знаходженні в кімнаті. А ось жовтий стане вашим помічником, з цим кольором сімейні чаювання стануть набагато затишніше. Обережніше треба бути з синім кольором, він візуально зменшить Вашу кухню, а сірі тони знижують апетит! 

3. Вітальня і спальна кімната. У спальні найчастіше використовують пастельні відтінки, адже це місце для відпочинку. Але часто і в цій частині будинку можна зустріти якийсь орнамент, що доповнює стилістику кімнати. Перевагу віддайте акрилової, силіконової або латексної фарбі. Щоб візуально розширити приміщення необхідно вибрати світлі тони, а темні відтінки часто зменшують простір. Якщо ваша вітальня кімната простора, то колірну палітру сміливо можна вибрати контрастною! Не забудьте звернути увагу на освітлення кімнати, адже один і той же колір при штучному і природному освітленні буде виглядати по-різному! 


Орієнтуйтеся на власні переваги, адже завдяки великому вибору кольорів можна до невпізнанності змінити приївся інтер'єр! Створіть свій ідеальний будинок і проводите свій час комфортно! І пам'ятайте, пофарбувавши стіни фарбою можна приховати масу дефектів приклавши мінімум зусиль і матеріалів!

 01.04.2021
 (50 переглядів)